Troubleshooting Emacs Org2blog

Go here: When posting I get ‘Lisp error: (wrong-type-argument listp t)’ #216 for the history on this issue.

For fun, here are some Unicode characters: ” ‘ & 🗾 😄

Here is my current slim emacs config to get org2blog working:

(setq load-prefer-newer t)

(package-initialize)
(add-to-list 'package-archives
             '("gnu" . "http://elpa.gnu.org/packages/"))
(add-to-list 'package-archives
             '("melpa" . "http://melpa.org/packages/") t)
  (package-refresh-contents)
  (unless (package-installed-p 'package+)
    (package-install 'package+))

(add-to-list 'load-path "~/src/org-mode/lisp")
(add-to-list 'load-path "~/src/metaweblog")
(add-to-list 'load-path "~/src/org2blog")
(add-to-list 'load-path "~/src/xml-rpc-el")
(add-to-list 'load-path "~/src/pretty-mode")
(add-to-list 'load-path "~/src/use-package")

(require 'org)
(global-set-key "\C-cl" 'org-store-link)
(global-set-key "\C-ca" 'org-agenda)
(global-set-key "\C-cc" 'org-capture)
(global-set-key "\C-cb" 'org-iswitchb)

(require 'xml-rpc)

(require 'metaweblog)

(require 'org2blog-autoloads)

(require 'auth-source)

(setq
 auth-sources '(
                "~/.authinfo.gpg"
                )
 epa-file-cache-passphrase-for-symmetric-encryption t
 auth-source-debug 'trivia
 )

(setq
 org2blog/wp-blog-alist
 `(
   ("PRJ"
    :url "https://www.prjorgensen.com/xmlrpc.php"
    :username ,(car (auth-source-user-and-password "prjorgensen.com"))
    :password ,(cadr (auth-source-user-and-password "prjorgensen.com"))
    :default-title "Hello, World!"
    :default-categories ("Uncategorized" "org2blog")
    )
   )
 )

(require 'use-package)

(use-package htmlize
             :ensure t)

I created local git clones for xml-rpc-el, org-mode, org2blog, metaweblog, pretty-mode, and use-package.

This is done in order to post a draft of this blog. Then I will publish it.

Wish me good times!